Bogføring udført af professionelt firma

Mangler du hjælp til bogføring? Så er du kommet til det rette sted. Lige her hos DanRegnskab tilbydes professionel bogføringsassistance til alle kunder i og omkring Aalborg og Nørresundby. Vi servicerer dog naturligvis også gerne kunder uden for disse områder.

Vi har stor erfaring inden for faget og kan derfor varetage enhver opgave. Hvis du har en opgave, som vi skal løse for dig, så må du med andre ord ikke tøve med at kontakte os for professionel hjælp.

Vi er et professionelt bogholderfirma med mere end 30 års erfaring inden for bogholderi. Derfor kan du trygt få os til at hjælpe dig med bogføring. Når du samarbejder med os, kan du forvente professionalisme og et samarbejde, som forløber efter dine ønsker og på dine præmisser. Alt sammen til en billig pris.

Derfor er bogføring vigtigt, men lidt kompliceret

Selve begrebet bogføring henviser til den proces, hvor du registrerer dine indtægter og udgifter med bilag på en organiseret måde. Det er et gammelt udtryk, som førhen dækkede over én enkelt bog, hvori der blev ført regnskab. I dag findes økonomisystemer, som hurtigt og lettere kan klare bogføringen, hvor du blandt andet har mulighed for at scanne dine bilag direkte ind i regnskabet.

Det kan være svært at finde hoved og hale i, hvad der skal bogføres, og hvad der ikke skal. Du skal eksempelvis huske at bogføre, hvis du har købt noget på kredit, som du efterfølgende skal betale regningen for. Det samme er gældende, hvis en regning skal betales af en kunde, som har foretaget købet på kredit. Derudover findes der en lang række andre ting, som også bør bogføres.

Korrekt bogføring gør det både hurtigere og nemmere for dig at lave din selvangivelse og dit årsregnskab, idet du får et konkret overblik over forskellige økonomiske aspekter, såsom hvad du skylder, hvad du har til gode og så videre.

Hvis du ikke har erfaring med bogføring, kan du med fordel få professionel hjælp til at løse opgaven. Vores revisor står klar til at hjælpe dig med enhver opgave på området, uanset om der er tale om en simpel eller kompliceret en af slagsen. Kontakt med andre ord gerne os, hvis du har brug for hjælp.

Vi har brede kompetencer inden for bogføring

Det kan eksempelvis være, at du mangler hjælp til lønafregninger eller momsangivelser. Uanset hvad så kan vi tilbyde dig den kompetente hjælp, som du har brug for. Vi står til rådighed enten hos dig eller på vores eget kontor via vores online regnskabsprogram. 

Nogle af vores primære opgaver inden for bogføring er følgende:

  • Bogføring af daglige bilag (finansbogføring)
  • Lønberegninger, lønafregninger, A-skat, ambi, ATP m.v. (lønadministration)
  • Debitorfakturering (alt inden for debitorstyring)
  • Kreditorbogføring (alt inden for kreditorstyring)
  • Afstemninger af bankkonti, løn osv.
  • Indberetninger m.v. herunder bl.a.:
  • Momsberegning og momsangivelser
  • Lønsumsberegning og -angivelse
  • Forretningsgange
  • Resultatopfølgning m.m.

I vores arbejde benytter vi e-conomic.dk, som er et internetbaseret økonomisystem, der opfylder de fleste mindre og mellemstore virksomheders økonomistyringsbehov. Fordelen ved dette system er, at der er adgang til systemet fra enhver PC, som har adgang til internettet. Det behøver altså ikke at være besværligt for dig at modtage hjælp til opgaver inden for bogføring, når du samarbejder med vores revisionsfirma.

Professionelle løsninger til den aftalte tid

I vores mangeårige arbejde som revisorer har vi varetaget mange forskellige opgaver for diverse typer af kunder. Derfor er vi også i stand til at løse din opgave. Vi lever af glade og tilfredse kunder og går derfor meget op i at levere et ordentligt stykke arbejde hver eneste gang. Derfor sætter vi eksempelvis god tid af til den enkelte kunde, hvor vi sætter os godt ind i virksomheden og den opgave, der mangles hjælp til.

Derudover går vi meget op i at være en pålidelig samarbejdspartner, som overholder alle aftaler. Du kan derfor forvente, at vi leverer en professionel løsning til den aftalte tid og den aftalte pris hver gang. Du skal altså ikke bekymre dig om, hvorvidt bogføringen bliver udført korrekt eller til tiden, idet der er garanti for dette her hos os.

Vi vil altid gerne være din professionelle sparringspartner, hvis du har spørgsmål til bogføring eller andre revisoropgaver. Derfor kan du altid spørge os til råds og modtage kompetent vejledning lige her. Vi har en bred viden om mange forskellige ting inden for faget.

Kontakt os for flere informationer

Hvis dette lyder som noget for dig, er du velkommen til at kontakte os for flere informationer om priser og muligheder. Vi sidder klar til at hjælpe dig med din opgave inden for bogføring uagtet dens størrelse. Hos os kan du forvente at modtage et ordentligt og professionelt stykke arbejde til en god pris.

Vi kan kontaktes på telefon: 28 45 47 16 eller på mail: info@danregnskab.dk, så hører du fra os hurtigst muligt.

Vi glæder os til at høre fra dig og hjælpe dig godt i mål med dine opgaver. 

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​DanRegnskab │ Gerdavej 10, 9000 Aalborg  │ Tlf.:  28 45 47 16 │ E-mail: info@danregnskab.dk